Midden-Betuwe

Nieuwsbrief 21 (maart 2021)

In Nieuwsbrief 20 moesten wij U vertellen dat ook de laatste activiteiten van het jaar 2020, de Tuinkeuringsavond en het Bloemschikken, door het corona-virus niet door konden gaan.

Hoewel het langzaam de goede kant op gaat is het organiseren van een bijeenkomst nog steeds niet mogelijk maar we hebben een oplossing hebben gevonden voor de Tuinkeuringsavond.

 

Jaarprogramma 2021

Het samenstellen en drukken van een nieuw Jaarprogramma is door het virus niet aan de orde.

Indien er in de loop van dit jaar vergaande versoepelingen worden aangekondigd dan zal hierover een beslissing worden genomen. Via nieuwsbrieven en website hopen we U op de hoogte te houden.

 

Tuinkeuringsavond

Ook ons jaarlijkse hoogtepunt, de Tuinkeuringsavond, moest helaas vervallen. Er was ook dit jaar weer veel medewerking van de tuineigenaren, tuinkeurders en fotografen deden enthousiast hun werk.

Daarom is, met medewerking van Nelis van den Berg, besloten om onze leden de beelden en het commentaar van de Tuinkeuringsavond digitaal aan te bieden via onderstaande link.

https://youtu.be/4mu86cEThe0

Deze presentatie duurt 58 minuten en aan het einde worden de prijswinnaars van de verschillende categorie├źn bekend gemaakt. De prijzen zullen persoonlijk worden overhandigd, evenals de blijk van waardering voor de tuinkeurders en fotografen.

 

Tuinkeuring 2021

In het lopende kalenderjaar zullen de tuinkeuringen opnieuw worden georganiseerd. Nieuwe tuinen zijn uiteraard van harte welkom, de eerste nieuwe aanmelding is al binnen!

Contactpersoon is Nelis van den Berg, tel. 06 23656194, e-mail: nelisvandenberg@live.nl

 

Tenslotte

De corona-pandemie beperkt ons nog steeds in onze mogelijkheden. Lichtpuntje is onze gezamenlijke hobby: de tuin. Het nieuwe seizoen is weer begonnen, de natuur trekt zich van een virus niets aan.

Laten we dat naar waarde schatten en hopen dat we gezond mogen blijven!

 

 

Namens het bestuur,

Job van Hardeveld, secr.