Bloemschikken 2018

20 maart, 19 juni, 9 oktober en 11 december.

We hebben ons best gedaan om u in ieder seizoen een creatieve avond aan te bieden. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, het maakt niet uit of U al jaren meedoet of voor het eerst komt: iedereen (leden en niet-leden) is van harte welkom.

De workshops worden, met uitzondering van 19 juni, gehouden in het Helicon VMBO Kesteren, Industrieweg 4, Kesteren en beginnen om 19.45 uur.

Op de eerste avond, 20 maart, maken we iets voor Pasen onder leiding van Heidi Hommersom.

De kosten bedragen € 20,00.

Onze tweede workshop, 19 juni, is op locatie bij De Tuinderij, Molenstraat 46 B in IJzendoorn.

We gaan hier zelf in de pluktuin bloemen plukken om er vervolgens een mooie zomerse schikking van te maken met hulp van Conny de Vree.

De kosten bedragen € 17,50, aanvang 19.00 uur.

De derde avond, 9 oktober, verzorgt Margré van Tuincentrum van Ingen voor ons.

We zullen een herfstarrangement maken met kurk.

De kosten bedragen € 20,00.

De vierde en laatste avond, 11 december, gaan we natuurlijk weer iets moois maken in kerstsfeer.

We doen dat onder leiding van Jenny van Haarlem van Bloem & Stijl bij Jenny uit Ingen.

De kosten bedragen € 23,50.

De genoemde kosten gelden voor leden van onze afdeling Midden-Betuwe, niet-leden betalen € 2,50 per workshop extra.

De prijzen zijn inclusief het te gebruiken materiaal dat door de docenten wordt verzorgd en inclusief koffie of thee met wat lekkers.

U kunt zich , graag vóór 10 maart (vol=vol), liefst per e-mail, opgeven bij Heidi Hommersom:

hommersom.echteld(at)kpnplanet.nl

Verdere informatie via de mail of telefonisch: 0344 – 642260.

Vergane glorie - Blik op de tuin 875
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin