Groentips & Groeninfo

DIVERSEN

Stichting Nationaal Fruitpark Ochten geeft op een recreatieve manier informatie over de historische-, culturele- en ecologische waarde van de (hoogstam-) fruit door middel van een vrij toegankelijk 'fruitpark', dat zowel rassen, teeltmethoden, toepassing, verwerking, enz. permanent tentoon stelt.
Wij richten ons hierbij niet alleen op volwassenen, maar met name ook op de jeugd. Dit doen we door ook voor deze doelgroep een park te creƫren waar zij graag zullen vertoeven.

 

Voor wie op de groei & bloei site onvoldoende stekjes kan vinden is er de site stekjes ruilen waar u eenvoudig gratis een advertentie kan plaatsen.

 

De natuurkalender is een waarnemingsprogramma dat ecologische veranderingen in beeld wil brengen. Hiervoor kijken we naar de timing van de natuur in relatie tot het klimaat. De Natuurkalender is in 2001 van start gegaan op initiatief van Wageningen Universiteit en VARA's Vroege Vogels.

 

Pompoenkwekerij Vroegop in Randwijk met wel 140 soorten pompoenen, kalebassen en fleskalebassen. Maar ook voor eetbare pompoenen en voor sierkomkommers, siermais, lampionnetjes en zonnebloemen kunt u hier terecht.

  

Kopersporen, levert bronzen tuingereedschap en geeft informatie die bijdraagt aan een natuurlijke manier van leven en tuinieren.
Sparrenlaan 5, Assen, tel. 0592-319402

 

Natuurworkshops aan de Paddepoel 1 te Angeren: voor workshops over natuurlijke vijvers en wilde tuinen, natuurexcursies, ook bekend van de Buiten pagina elke vrijdag in dagblad De Gelderlander.

Tuinen.nl De online inspiratiebron voor tuin- en buitenleven.

meer

Links doorgeven

Weet je een leuke link?

Geef hem door aan de

 

webmaster

20
May
Botanie
19
May
De schrik van de straat