10 redenen om lid te worden

Er zijn 10 redenen om lid te worden van onze vereniging:

1. U ontvangt 10 keer per jaar het magazine Groei & Bloei.
  2. Uw lidmaatschap is goedkoper dan wanneer u de magazines maandelijks los koopt.
  3. U krijgt korting op tuinartikelen en op de toegangsprijs van groene evenementen.
  4. U wordt automatisch lid van een lokale afdeling. Dat verplicht u tot niets, maar u kunt wel deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.
  5. We organiseren excursies naar prachtige tuinen die alleen voor Groei & Bloei opengaan.
  6. U kunt deelnemen aan cursussen, workshops en lezingen op verschillende niveaus.
  7. U kunt uw hobby delen met andere tuinliefhebbers, hetzij persoonlijk, hetzij via internet.
  8. U krijgt een nieuwsbrief van uw lokale afdeling met allerlei wetenswaardigheden.
  9. U kunt gratis gebruik maken van de Groei & Bloei adviesdienst.
  10. U steunt een vereniging voor en door liefhebbers, zonder winstoogmerk, die zich inzet voor de belangen van hobbytuiniers.

Overtuigd?

Meld u dan aan als lid

Meld u aan als lid, maak iemand anders lid of vraag eerst een proefnummer aan op deze pagina op de hoofdsite van Groei & Bloei.
De pagina wordt geopend in een nieuw venster.

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders