Grote Excursie: Dagtocht Floriade 2022 in Almere

Vertrekpunt: Yuverta College
Industrieweg 4
4041 CR Kesteren

De grote excursie van dit jaar voert ons naar de Floriade 2022 in Almere.

Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die slechts één keer in de 10 jaar in Nederland plaatsvindt. Het is de 7e keer dat de tentoonstelling in Nederland wordt gehouden, ditmaal op een prachtige locatie in Almere. De Nederlandse tuinbouw brengt hier in samenwerking met nationale en internationale deelnemers en partners het thema ‘Growing Green Cities’ tot leven. Ontdek het zelf!

Meer info:

Op zaterdag 2 juli wordt de jaarlijkse grote excursie georganiseerd naar de Floriade in Almere.

We vertrekken om 9.15 uur vanaf het Yuverta College (vroegere Helicon), Industrieweg 4, Kesteren.

De aankomst in Almere is gepland om 10.30 uur, U kunt in De Orangerie genieten van koffie of thee met Floriade-gebak (niet inbegrepen in de prijs).

Daarna heeft U ongeveer vijf uur de tijd om op eigen gelegenheid de Floriade te bezoeken.

De Floriade is een uniek gebeuren dat slechts éénmaal per 10 jaar wordt georganiseerd. In het ruim 60 hectare grote Floriade-park valt veel te ontdekken. Wandel uw eigen route, sluit aan bij een rondleiding of volg één van de routes die de Floriade aanbiedt.

Eventueel kunt U (zonder extra kosten) gebruik maken van de 850 meter lange kabelbaan waar U op 35 meter hoogte een prachtig uitzicht heeft over het Floriade-terrein.

Alle benodigde informatie kunt U vinden op www.floriade.com/nl

Om 16.00 uur staat onze touringcar gereed om ons naar  Dodewaard te brengen waar we vanaf 17.15 uur in restaurant "De Engel" van een goed verzorgd drie-gangen diner hopen te genieten.

Om  19.15 uur beginnen we met de laatste etappe, de thuisreis naar Kesteren waar we om 19.30 uur verwachten aan te komen.

De totaalprijs voor deze mooie reis bedraagt € 84,50 p.p. voor leden van onze afdeling Midden-Betuwe, niet-leden betalen € 90,00.

Opgave vóór 15 juni bij Teus Eerbeek, email: teusengose(at)hotmail.com - tel. 0344 643386.

Eventuele dieetwensen kunt U bij de aanmelding doorgeven.

Uw deelname is pas definitief wanneer U de reissom heeft overgemaakt op IBAN-nr: NL 66 RABO 0330350021 t.n.v. K.M.P.T., afd. Midden-Betuwe, onder vermelding van uw naam en woonplaats.