Bloemschikken 2020

28 januari  /  31 maart (VERVALLEN)  /  29 september  /  15 december.

Een nieuw programma ligt voor u waarin we weer een viertal workshops aanbieden voor zowel de beginnende als de gevorderde deelnemer.

Kenmerkend voor deze avonden zijn de ongedwongen en gezellige sfeer en de afwisselende onderwerpen.

Er is altijd veel belangstelling en het aantal plaatsen is beperkt wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Lid of (nog) geen lid: iedereen is van harte welkom!

De workshops worden gehouden in het Helicon VMBO Kesteren, Industrieweg 4 en beginnen om 19.45 uur.

Op 28 januari is er een midwinterworkshop onder leiding van Jenny van Haarlem van “Bloem & Stijl bij Jenny” uit Ingen. We gaan letterlijk een “Groei & Bloei”-arrangement maken!

De kosten bedragen € 22,50.

31 maart (VERVALLEN) is er een paasworkshop. Gerhard Kipp van “het Decoratief” in Kesteren gaat iets moois met ons maken.

De kosten bedragen € 20,00.

.

Met Lisette van de Kolk van “Bloem en Zo” uit Ochten maken we op 29 september een Herfstversiering.

De kosten bedragen € 22,50.

Op 15 december gaan we een kerststuk maken onder leiding van Heidi Hommersom.

De kosten bedragen € 22,50.

De genoemde kosten gelden voor leden van onze afdeling Midden-Betuwe, niet-leden betalen € 2,50 per workshop extra.

De prijzen zijn inclusief het te gebruiken materiaal dat door de docenten wordt verzorgd en inclusief koffie of thee met wat lekkers.

U kunt zich, graag vóór 13 januari (vol=vol), liefst per e-mail, opgeven bij Heidi Hommersom:

hommersom.echteld(at)kpnplanet.nl

Mocht U nog vragen hebben, mail dan, telefonisch ben ik bereikbaar op 0344-642260.