Bloemschikken 2022

Er zijn vier bloemschikavonden gepland in het jaar 2022.

22 februari:

Voorjaarsschikking o.l.v. Margré van Tuincentrum van Ingen.

19 april:

Oranje workshop o.l.v. Gerhard Kipp van het Decoratief.

12 juli:

Zomerarrangement in Pluktuin de Tuinderij o.l.v. Conny de Vree.

22 november:

Adventsschikking o.l.v. Danny van Winsen van Yuverta College.

Voor de workshop van 22 februari zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Over de data 19 april, 12 juli en 22 november volgt op een later tijdstip, via de Nieuwsbrief en deze website, verdere informatie.

Kenmerkend voor deze avonden zijn de ongedwongen en gezellige sfeer en de afwisselende onderwerpen.

Er is altijd veel belangstelling en het aantal plaatsen is beperkt (VOL = VOL) wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Lid of (nog) geen lid: iedereen is van harte welkom!

De workshops worden, voor zover niet anders vermeld, gehouden in het Yuverta College, Industrieweg 4 te Kesteren en beginnen om 19.45 uur.

De genoemde kosten gelden voor leden van onze afdeling Midden-Betuwe, niet-leden betalen € 2,50 per workshop extra.

De prijzen zijn inclusief het te gebruiken materiaal dat door de docenten wordt verzorgd en inclusief koffie of thee met wat lekkers.

Tot en met april werden de bloemschikavonden georganiseerd onder de inspirerende leiding van Heidi Hommersom.

Omdat zij heeft aangegeven het stokje te willen overdragen is het bestuur verheugd te kunnen melden dat Mechelien Woldringh en Marijanne Dorrestijn gezamenlijk de avonden zullen organiseren.

Verdere informatie en opgave bij Mechelien Woldringh, email: mechelien(at)woldringh.net - telefoon 0344 642418.